Nincs ideje az ünnepi készülődésben a beigli sütésre? Esetleg nemes egyszerűséggel van jobb ötlete, mint a konyhában álldogálni, tésztát gyúrni, majd a folyamat végén kétségbeesetten konstatálni, hogy megint szétrepedt vagy kiszáradt a sütemény?
Magyarország Tortája verseny nyertes tortáit minden évben hatalmas érdeklődés kísérei. Mi kíváncsiak voltunk a részletekre is: Füredi Krisztiánnal, Ipacs Balázzsal és Dienes Andreával beszélgettünk a nyerő ízekről.
Sokan azt hiszik, a „diéta” kifejezés azt jelenti, hogy kevesebbet eszünk azért, hogy csökkentsük a súlyunkat. Ezzel szemben a szó egy különleges étrendet takar, amelyet egyéni egészségi szempontok szerint állítanak össze.
Ritkán sikerül valami annyira jól, hogy úgy érezzem róla, hogy bekerül a családi legendáriumba. Ez a túrós, epres, mascarponés torta ilyen lett.
Hozd vissza a nyár ízét az otthonodba, készíts tradicionális görög desszertet!
Öt gasztrotipp, ami átmelegíti a tested és a lelked.
A termőföldeket már ellepte az aranylóan sárga napraforgók rengetege.
Születésnapi torta vagy kedves meglepetés?
Azt már megszokhattuk, hogy az Oreo mindig új ízeket dob a nemzetközi piacra, a mostani azonban minden kétséget kizáróan az eddigi legédesebb lesz.
Idén Tóth Norbert dunaföldvári cukrászmester alkotása, a Boldogasszony csipkéje viselheti a kitüntető címet. A Magyarország Cukormentes Tortája versenyt Gyuris László szegedi cukrászmester nyerte a Kicsi Gesztenye tortával.
1. oldal / 25
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.