Szempillantás alatt görög hangulatot teremthetünk, ha tradicionális tzatzikit teszünk az asztalra sült húsok, vagy halak mellé.
A nyári hőségben nem szívesen állunk a sütő mellett, hogy jobbnál jobb desszerteket készítsünk.
Ha igazán frissítő, édeskés salátára vágynál a hőségben, készíts caprese-t!
Öt perc alatt, főzés nélkül is tudsz egészséges, mentes levest készíteni olyan szezonális gyümölcsökből, mint például a meggy.
Nyáron nincs is jobb annál, minthogy a hűtőből kivett friss, egészséges alapanyagokból percek alatt tudunk készíteni hűsítő, teljes értékű ételeket.
Megkérdeztük az egyik vidéki strand büfését, hogyan készíti azt a lángost, amiért fél órás sor kígyózik előtte.
A kánikulában a szervezetünknek nehéz ételek helyett könnyed salátákra van szüksége optimális működéséhez.
Pillanatok alatt elkészíthető, igazi hűsítő desszert a meleg napokon.
Az epret fogyaszthatjuk frissen, készíthetünk belőle lekvárt, egyet azonban ne felejtsünk el: süteményeinket is remekül feldobhatjuk vele!
Hamarosan a végéhez közeledik az eperszezon, így itt az ideje, hogy nekilássunk a lekvárfőzésnek.
5. oldal / 67
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.