RECEPTEK

  • Csokis-mandulás biscotti

    Az őszi gyűjtögetésből szerencsére még mindig rengeteg csonthéjas pihen a kamrában, amiből értelemszerűen az esetek döntő többségében valami édesség kerekedik.

  • Rebeka-mentes mandulás almatorta

    Rebekának újabban az a fixaideálja, hogy ő találta fel a spanyolviaszt. Mindenről azt hiszi, hogy neki jutott eszébe először... pedig, hiába is esküszik égre-földre, a mandulás almatortához semmi köze.

  • Házi kenyér – avagy előjáték Húsvétra

    Csak úgy magunknak, de vendégvárásra is tökéletes. Nagy előnye, hogy ha el is fogy, pikk-pakk bekeverek egy újabb adagot. Mert hamar el fog fogyni. Garantálom.

  • Bátaszéki gulyás – egy étel, aminek története van

    Nem tudom mitől bátaszéki, de az biztos, hogy apai nagyanyám adta át anyámnak a receptet, kvázi, mint hozományt. Sok mindent nem kapott tőle szegény, de ezt igen.

  • Klasszikus lebbencs, mondd, hova tűntél?

    Valahogy hajlamosak vagyunk megfeledkezni a legegyszerűbb ételeinkről. Sokszor törjük a fejünket, mit is főzzünk? Pedig a megoldás ott van a spájzban.

  • Amitől Rebeka megnyugszik: sárgarépa torta

    Rebekát a diéta fizikailag annyira megviselte, hogy már szinte csak hálni járt belé a lélek, lelkileg is teljesen összetört, rémeket látott, ilyenkor nem lehet vele bírni, másrészt meg teljesen kiálhatatlan. Egyetlen dolog nyugtatja meg, a sárgarépa torta.

  • A Nemzeti Sport felkérte Tóth Marcit, hogy főzzön

    A Nemzeti Sporttól kerestek meg, hogy készítenének velem egy nagy interjút és szeretnék, ha a kamerák előtt megfőznék egy ételt is, amit az újság online tartalmára feltölthetnek.

  • Ezt készítsd el, ha bulit rendezel

    Ha az ember a mai világban úgy dönt, hogy vendégül látja pár barátját, vagyis bulit rendez, ezzel bevállalja, hogy az étel-ital ellátmányt is biztosítania kell. A legegyszerűbb, ha kencéket készítünk és ebből 1-2 falatos kis szendvicseket gyártunk.

  • Balzsamkrém (balzsamecet redukció)

    Ha szeretnéd feldobni az ebéded, vacsorád tálalását elkápráztatva a családodat, vendégeidet, akkor készíts balzsamecet redukciót, azaz balzsamkrémet!

  • Pompás gyümölcskenyér

    Adok egy utolsó esélyt a télnek, befűtök a sütőbe, és egy igazi téli hangulatú finomságot készítek, ami nem más, mint a karácsonykor sok-sok háztartásban asztalra kerülő édesség, a gyümölcskenyér.

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.