Ebben a döbbenetes képgalériában bemutatjuk, hogy a gyümölcsök és a zöldségek – az eddig megszerzett tudásunkkal ellentétben – talán mégis éreznek.
Melóból hazaesve - a főnöknek köszönhetően - egy óra maradt az esti filmig. De akkor a kaja legyen jópofa, változatos és finom. Valamint annyira tömítő, hogy muszáj legyen sörrel lazítani rajta.
A burgonyaszirom minden csipszek ősanyja, először 1858-ban állították elő New York államban.
Lehetetlen, hogy nem ismered és szereted ezt a szlovák ételt. Mondjuk, ha mocskosul gazdag vagy és sznob módon, inkább a tokhal ikráját tömöd magadba kaviár néven, akkor egészségedre.
Egészséges és tápláló vacsorát készíteni mindössze ezer forintból? Cikksorozatunkban bemutatjuk, hogy egyáltalán nem lehetetlen. Ezúttal tepsis csirkeszárnyat fektetünk zöldségágyra.
Nyilvánvalóan nincs (vagy még nem ismert) olyan élelmiszer, amelyiknek a fogyasztása bizonyítottan legyőzné a rákot, ellenben a megelőzésért nagyon sokat tehetünk.
A Nemzeti Sporttól kerestek meg, hogy készítenének velem egy nagy interjút és szeretnék, ha a kamerák előtt megfőznék egy ételt is, amit az újság online tartalmára feltölthetnek.
Oldalas, krumplipüré, szalonnás pirított savanyúkáposzta – a TMC Management tulajdonosának kedvence
A gasztronómiai kalandozások nem mindig kecsegtetnek pozitív végkifejlettel, számos olyan egészségre ártalmas étellel találhatja magát szembe a vállalkozó szellemű kóstoló, amely akár életveszélyes is lehet.
Fitnesz pizza, fánk, smoothie, kávéturmix, vörösboros ragu, hamis lila "gesztenyepüré" - mind, mind édesburgonyából.
2. oldal / 7
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.