A hétvégi reggelik gyakori szereplője a bundás kenyér, melyet van, aki sósan, van, aki édesen szereti.
Bár a korai nyár bővelkedik friss gyümölcsökben, a banán egész évben töretlenül népszerű, különösen a kisebb gyermekek körében.
Idén a szokottnál hamarabb köszöntött ránk a cseresznyeszezon, de valljuk be, ezt egyáltalán nem bánjuk.
Mi mást ünnepelhetnénk ma, mint az epret!
Egészen elképesztő látványban lehet része annak, aki gyümölcsös virágsalátáját egy félbevágott kókuszdióba tölti.
A nagy befőzési időszak általában június közepén indul, ám a vártnál korábban érkezett nyárias idő miatt idén már május közepén nekiláthatunk az éléskamra feltöltésének.
Az aszalás a legősibb tartósítási módszer, gyakorlatilag az emberiséggel egyidős.
Az eperszezon elején járunk, így nem csoda, ha még minden gondolatunk e körül a csodás gyümölcs körül forog.
Bár a málna majd csak másfél hónap múlva érik Magyarországon, a világban már május első napjaiban is ünneplik.
Rendkívül egyszerű, ám annál látványosabb megoldás, ha ízesített jégkockákkal turbózzuk fel frissítő limonádénkat.
6. oldal / 15
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.