JÓHATUDOD

  • Így tarts rendet a kamrádban öt lépésben

    Október végére már mindenki a kamra feltöltésének végére ért, már csak a narancslekvár az, ami várja, hogy felkerüljön a polcokra. Sokaknál ez viszont egyet jelent azzal is, hogy eluralkodott a káosz a ház legkisebb helyiségében. Éppen ezért öt tippel segítünk, hogy tökéletesen szervezett spájzban gyönyörködhess.

  • Nakládaný hermelín, avagy menyétet az olajba!

    Sajnos egyre ritkábban jutok el sörözőbe, kocsmákba, azonban az ott tapasztalható szegényes kajakínálat időről-időre elkeserít. Nem a csili-vili hipszter divatbárokra gondolok, ott aránylag normális a koszt (3 szem olajbogyó aranyáron...), hanem a tradicionális Magyar italmérésekre.

  • Egészséges vasárnapi ebéd egy ezresből - Nem lehetetlen

    Hónap vége van, az embernek ilyenkor bizony egy kicsit már össze kell húznia a nadrágszíjat. Számos olyan étel van azonban, amit mindösszesen egy ezresből el tudunk készíteni. Ha elsőként a tojásos nokedli és a krumplistészta jutott az eszedbe, megnyugtatunk: van új a nap alatt.

  • "Pig Killing Ceremony" - A disznóvágás jövője

    Csapatépítők és bérvágás - Ez a disznótorok jövője?

    A disznóvágás a városi emberek számára már csak turisztikai attrakció, az állattartóknak azonban a megélhetést, a húsfogyasztóknak pedig a finom falatokat jelenti. 

  • A legnagyobb cupcake-mozaik

    A dél-afrikai Spar Group Ltd. állított össze egy 138,56 m²-es mozaikképet cupcake-ekből Durbanben 2015. szeptember 5-én. 

  • Bélszín Steak Pomázon - Tényleg!

    Hogy miért utaztam egy étel kedvéért Pomázra? Íme a magyarázat! „Vendégül látni másokat, a gasztronómiai élményeken túl kedvességgel megajándékozni egy-egy vendéget, nagyszerű élmény" 

  • NE PAZAROLJ - Kenyérből okosan

    3 dolog, amire felhasználhatod száraz kenyeredet A kissé megszikkadt, sok esetben kidobásra váró kenyeret számos módon fel lehet használni. A pazarlás helyett álljunk inkább kreatívan a kérdéshez és gondoljuk át, mi mindent készíthetünk belőle. Hogy segítsünk egy kicsit, összegyűjtöttünk három dolgot, amire remekül hasznosíthatjuk maradék szeleteinket. 

  • Ritka kincs - Minden része felhasználható

    Csodazöldség, aminek minden része aranyat ér.A cukkini nem csak egy rendkívül egészséges zöldség, hanem azon szempontból is szinte egyedülálló, hogy teljes mértékben pazarlásmentesen felhasználható. Minden egyes része alkalmas ugyanis arra, hogy valami elképesztően finom ételt készítsünk belőle.

  • Élet a világ legnagyobb utasszállító hajóján

    A Harmony of the Seas a  világ legnagyobb tengerjáró hajója- háromszor akkora, mint a Big Ben magassága! Southamptonnál érkezett meg első útjára.

  • A világ három legjobb étele, amit ki kell próbálnod!

    A felmérést nemzetközileg a CNN Travel készítette még 2011-ben, azóta évről-évre frissíti a listát, ami a világ 50 legjobb ételeit mutatja be, de mi most csak a dobogósokkal foglalkozunk!

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.