A henteseket gyerekkorom óta ismerem, mindig segítőkészek, sőt még főzési tippekkel is ellátják azokat, akik fejet vakarva töprengenek a pult előtt állva, hogy a vasárnapi ebédhez mit válasszanak.
Minden kezdet nehéz – tartja a mondás, így van ez a dokumentációval is. Persze nem akkor, ha van egy remekbe szabott applikációnk, amely gyakorlatilag elvégez helyettünk minden körülményes számolási feladatot.
László Árpád ikonikus szereplője a hazai gasztronómiának, hiszen olyan legendás éttermek fűződnek a nevéhez, mint a dunai hajóra épített Columbus és a Spoon...
Sok olyan alapanyag van, amiről alig találni valamit, vagy nem feltétlenül reálisak a leírt információk. Ki kell tapasztalni, hogy melyik források hitelesek számunkra és melyek nem.
A Parlament tövében nyílt meg az Elysee Bistro és Kávéház. Nem sok vendéglátóhely dicsekedhet ilyen előkelő helyszínnel, sőt, talán egy sem.
Buggyantott tojást készíteni nehéz. Gondolhatnánk. Én így voltam ezzel. Próbálkoztam így-úgy, míg rá nem találtam erre a pofonegyszerű módszerre.
Halmozzuk befőttesüvegbe az ételünket! Ha pedig eltűnik a fedő, egyszerűen vegyünk elő a kamrából egy másikat. Lássuk, milyen finomságokat vihetünk munkába ily módon!
Az egyik karácsonyi ajándékom egy gourmet tanfolyamot rejtett, mely 4 óra kalandozást jelent a kávé világában.
Magyarországon teljesen általános az erős paprika fogyasztása, sőt, valamilyen oknál fogva a férfiak azt hiszik, hogy hősies virtus megpaprikázni a levesüket, bármennyire is izzasztó és kellemetlen.
Sokan tudják, sokan viszont nem, hogy a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum kész tárháza a történelemnek. Akik kicsit is érdeklődnek a vendéglátás iránt, azoknak ajánlott egy látogatást tenni náluk!
9. oldal / 53
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.