KÁVÉZÓ

 • Egy csésze tökéletesség – Ébresztő kávézó

  Egy hely, ahol a kávézás szerelem – vallják a tulajdonosok, és ennek az eredménye az Ébresztő. Egy már működik Tatán, és ennek jó hírére a pesti egység sem cáfol rá...

 • Madal Cafe – a kávézás spirituális élménye

  A minőségi kávézás újabb különleges színterét ismertük meg a Madal Cafe birodalmában. Maga az üzlethelyiség letisztult, mégis kellemes: a galériáról ráláthatunk a pultban tevékenykedő baristákra, és figyelemmel kísérhetjük a munkájukat.

 • Új egységet nyitott a OneCup

  Jó hír a speciality kávézás szerelmeseinek: a OneCuppal eddig csak a Baross utcában találkozhattunk, de most a Bartók Béla út 56. szám alatt, a Körtértől pár lépésre is élvezhetjük fantasztikus kávéit.

 • Tóth Marci: csapatvacsora a Gatto Macchiato-ban

  Amikor csapatvacsoráról esik szó közöttünk, kapitányunk mindig hozzám jön először és megkérdezi, hova menjünk vacsorázni? Így volt ez az elmúlt pénteken is, amikor edzőnktől kaptunk egy szabad délutánt, és mi ezt a csapat-kohézió erősítésére használtuk fel.

 • Pazar Gasztrokávézó nyílt Újbudán!

  Január 16, a szülinapom... A jeles alkalomból ünnepi reggelit és kávét kaptam, aminek helyszínéül egy hihetetlenül csodás helyet szemelt ki, a Gatto Macchiato Gasztrokávézót, ami nemrég nyitotta meg kapuit a Budafoki úton.

 • Rózsaszín a világ a Barbie kávézóban

  A Barbie babák már csaknem hatvan éve meghódították a világot, nemzedékek nőttek fel rajta, és rózsaszín, cukormázas világuk már éttermekben kávézókban is visszaköszön.

 • Egy csészényi tökéletesség – OneCup Espresso Bar

  A budapesti Kálvin tér környékén található a OneCup Espresso Bar, egy újhullámos kávézó, amely minden igényt kielégít. A tulajdonosa, Nagy Krisztián elmesélte, hogy nagyon régóta vendéglátós, szakmai tapasztalatainak gyümölcse ez kávézó, ahol komolyan és elszántan foglalkozik a kávéval.

 • BlackStart, hogy minden reggeled ragyogóan induljon!

  Van, ami miatt újra bemerészkedem a városba, például azért, hogy egy csajos kávézás mellett kibeszéljük az elmúlt napok történéseit. Ehhez most a BlackStart nevű kávézóra esett a választásunk, ami az Arany János utcában várja a betévedőket.

 • Egy csésze tökéletes fekete – a Kaffein

  Több kávézót kipróbáltam már, hiszen ezzel foglalkozom, de csak elvétve találkoztam olyannal, mint a Kaffein. Ez a hely számomra követendő példa, mert amit nyújt, azt magas színvonalon, szinte kompromisszumok nélkül nyújtja.

 • Szeged legjobb újhullámos kávézói

  Olyan szegedi újhullámos kávézókat mutatunk be, amelyek nem tolják az arcunkba magukat, és nem is biztos, hogy nap mint nap elsétálunk mellettük, mégis érdemes felkeresnünk őket, mert a legfinomabb kávékat náluk találjuk.