PARADICSOM

  • Így tegyen el paradicsomlevet!

    Melyikünk ne kukucskálna be télen a nagyi éléskamrájába egy üveg paradicsomlé után kutatva, hogy megidézze a nyár ízeit?

  • Öt érdekesség, amit lehet, hogy nem tud ezekről az ételekről

    Tudta? Akár ezt a kérdést is feltehetnénk összeállításunk minden egyes pontja előtt.

  • A paradicsomok paradicsoma

    Minden hazai konyhában találkozunk ezzel az ízletes gyümölccsel, amit nyersen, főzve, grillezve, és passzírozva is előszeretettel fogyasztunk. Engedjék meg, hogy a Foodyny olvasóit elkalauzoljuk a paradicsomok paradicsomába, ahol elképesztő változatossággal találkozhatunk.

  • Heti recept: Moussaka

    Egy görög nyaralás alkalmával ismerkedtem meg ezzel az érdekes "töltött padlizsán" adaptációval, és azóta is szívesen fogyasztom - meg persze készítem.

  • Csirkés tortilla leves

    Szeretem azokat a leveseket, amik már-már főfogásnak is beillenek, annyira tartalmasak. Talán azért, mert utánuk lehet bűnözi. Néhány palacsinta, vagy fánk követ egy jó nagy tányér gulyáslevest, nem igaz?

  • Boeuf Bourguignon - Julia Child módra

    Nem mondom, hogy gyorsan elkészül, ez egy igazi hétvégi fogás, de közel sem olyan bonyolult, mint azt az ember gondolja. A neten meg lehet nézni, hogy készítette Julia ezt a ragut a tévéműsorában...

  • Ízesíts, akár egy profi! - Garnélás taco

    A rákfélék sajátossága, hogy önmagukban, ízesítés nélkül is ínycsiklandóak. Amennyiben megfelelő alapanyagok aromáival társítjuk, számíthatunk komoly elismerésekre.

  • Tóth Marci: Anyukám féle isteni rakott kel

    Nekem azonnal a gyerekkor ízei és élményei jutnak eszembe, ahogy megkóstolom, de túl ezen a személyes kötődésen, szerintem, az egyik legfinomabb sütőben sült, rakott egytálételünk.

  • Hogyan válik a cukkini tésztává?

    Nem mondom, kell egy kis kézügyesség és idő az összeállításhoz, de megéri. Így a szánhidrát dús tészta helyett az alacsony kalória tartalmú cukkini lett a fogás szíve.

  • Tóth Marci sajtos omlettje paradicsom ágyon tálalva

    Sokan azt gondolják (és most leginkább a sportolókról beszélek), hogy egy ilyen reggeli elkészítéséhez minimum fél óra szükséges és ezért bele sem kezdenek, helyette inkább fél órával többet alszanak.

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.