2013-ban nyitott a Pio Vinotéka: egy klasszikus kávézó, cukrászda feeling-gel, az ehhez tartozó mini étlappal. A hely tulajdonosa a Ferences rend, innen a Pio (padre) név.
Egy pillanatig sem lehet vitás, hogy tavasztól, őszig, a legnagyobb mennyiségben fogyasztott borfajta, a rosé. Hogy mi lehet ennek az oka? Egyszerre több minden is segíti folyamatos diadal útját.
Buggyantás
A buggyantott (bevert)...Tovább
Crusta
Olyan eljárás, amelynek...Tovább
Dresszing
Saláták tetejére öntött...Tovább
Fingerfood
Kézzel ehető, egy...Tovább
Flambírozás
Ez a felettébb...Tovább
Fondant
Csokoládé-bevonat...Tovább
Frappé
Jégbe hűtött, kevert rövidital...Tovább
Granírozás
Az étel tetszőleges...Tovább
Julienne
Az alapanyagokat nagyon...Tovább
Krokant
Kristálycukrot világosra...Tovább
Legírozás
Krémlevesek, mártások...Tovább
Liofilizálás
Régóta ismert az...Tovább
Montírozás
A levesek, főzelékek...Tovább
Spékelés
Húsok szalonna..Tovább
© 2017 ELEVEN ONLINE TEAM