SPORTOLÓ

 • Tóth Marci a moszkvai White Rabbit-ben - 2. rész

  Gór Nagy Mikivel - aki tettestársam volt ebben a gasztronómiai kalandozásban az orosz fővárosban - igazi kihívásként tekintettünk erre az estére...

 • Kalandos utazás – Pontszerzés – White Rabbit

  Bizton állíthatom, hogy legutóbbi moszkvai utazásom és az ott ért gasztronómiai élmények a listámon benne vannak a top háromban. A csapattal Moszkvába utaztunk egy bajnokok ligája mérkőzésre.

 • Narancsos-csokis, mandulás zabkása Tóth Marcitól

  A zabpehely sok sportoló étrendjében központi szerepet tölt be, hiszen rengeteg fehérjét, rostot és értékes kalóriát tartalmaz. Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban. Étrendemben is fellelhető, heti 2-3 alkalommal a zab valamilyen formában.

 • Tóth Marcitól Risztov Évinek

  Risztov Évivel már régóta ismerjük egymást, ezért úgy döntöttem elkészítem az egyik kedvenc desszertjét, ami nem mellesleg, most farsangra éppen aktuálissá is válik.

 • Tóth Marci: Anyukám féle isteni rakott kel

  Nekem azonnal a gyerekkor ízei és élményei jutnak eszembe, ahogy megkóstolom, de túl ezen a személyes kötődésen, szerintem, az egyik legfinomabb sütőben sült, rakott egytálételünk.

 • Tóth Marci sütőtökkrémlevese színes sárgarépákkal

  Sütőtökkrémlevest mindenki tud készíteni. Nagyjából úgy kell, hogy a tököt megsütjük vagy megfőzzük, turmixoljuk valamilyen folyadékkal, majd fűszerezzük, és jóformán készen is vagyunk.

 • Tóth Marci jelenti Barcelonából – La Boqheria

  Bajnokok ligája meccsre utaztunk Barcelonába. Általában a mérkőzést megelőző napon megyünk, és a meccs másnapján indulunk haza. Most is így történt.

 • Sárgaborsó-dahl Tóth Marcitól Garami Gábornak

  Húsevőként rendkívül izgalmasnak tartom, hogy miként lehet ízletes és tápláló ételt készíteni állati eredetű alapanyagok nélkül, így amikor Gábort a kedvenc ételeiről faggattam, és kiderült, hogy leginkább az ázsiai, azon belül is az indiai, jó fűszeres, csípős ételeket szereti, rögtön beindult a fantáziám.

 • Tóth Marci: csapatvacsora a Gatto Macchiato-ban

  Amikor csapatvacsoráról esik szó közöttünk, kapitányunk mindig hozzám jön először és megkérdezi, hova menjünk vacsorázni? Így volt ez az elmúlt pénteken is, amikor edzőnktől kaptunk egy szabad délutánt, és mi ezt a csapat-kohézió erősítésére használtuk fel.

 • Tóth Marci: Sütőtökös spenótos lasagne

  Igaz, hogy már tél van, ám az időjárás inkább az őszre hajaz, éppen ezért gondoltam úgy, hogy a sütőtök révén valami őszi klasszikust teszek a rakott tésztámba, azaz a lasagneba.