A teljes értékű ételek igazi fehérjeforrások, emellett értékes tápanyagokat is tartalmaznak, miközben adalékanyagoktól mentesek. Hatalmasat tévedünk, ha azt gondoljuk, ehhez mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk.
Nagyon szeretjük a rizskochot, gyümölccsel meg különösen.
Egyesek talán még emlékeznek, amikor Feleki Kamill a Luxemburg grófjában elénekelte a „Szívem szeret, valóság ez, nem csak álom” című örökszép melódiát.
Van egy jó és egy rossz hírünk: a jó, hogy már egy csak hónapot kell várni a húsvétra. A rossz, hogy 2018-ban április 1-re esik az ünnep, ami a bolondok napja...
Szeretem a hagyományos finomságokat, de mégis egy kis csavart tettem a dologba és máris kellemesen és kényelmesen falatozható aranygaluskát kaptam!
Ahogyan azt már a Foodyny olvasói is tapasztalhatták, néha látszólag teljesen ok nélkül elszabadulnak az élelmiszerárak. A kofáknál kérdezősködtünk, akik nagyon szívesen meséltek – név nélkül – az árképzés okairól.
Buggyantott tojást készíteni nehéz. Gondolhatnánk. Én így voltam ezzel. Próbálkoztam így-úgy, míg rá nem találtam erre a pofonegyszerű módszerre.
A tökéletes megjelenés nem az égiek ajándéka, a leghíresebb sztároknak is meg kell szenvedniük azért, hogy jól nézzenek ki a vörös szőnyegen.
Teljesen rákattantam a vérnarancsra: gyönyörű a színe, picit pikáns az íze, hetek óta folyamatosan töltöm után a készleteket. Tudtam, csak idő kérdése lesz, hogy süssek is belőle valamit.
Pajkos szelek szárnyán érkezett az angyalbögyörő - vagy ahogy prűdéknél nevezik, a krumplisnudli – receptje. A lányok kedvenc csemegéje – jelentették ki a beavatottak nem kevés büszkeséggel – mindenütt frenetikus sikert arat.
7. oldal / 23
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.