WHISKY

 • Trump meggyalázta Amerika leghíresebb csirkéjét

  Az Egyesül Államok jelenlegi elnökének már rengeteg botránya volt – és még lesz is –, így az sem meglepő, hogy a milliárdos nem csak politikai döntésekkel képes kiakasztani a világot és a közvetlen környezetét.

 • A whiskey-t desztillált vízzel illik hűteni

  Aki igazán menő akar lenni a barátai között, az többé nem pottynat jeget a whiskey-be!

 • Mi a közös Winston Churchillben, Frank Sinatraban és Hillary Clintonban?

  Sir Winston Churchill, Frank Sinatra és Hillary Clinton mind koruk meghatározó alakjai, azonban nem csak kiemelkedő személyük köti őket össze.

 • Lelket melengető koktélreceptek karácsonyra

  Már ropog a hó a lábunk alatt és ünnepi fényben úszik a város, jól esik ilyenkor az otthon melegében a kanapén nosztalgiázni. A karácsonyi bejgli, a gőzölgő piték, a forró csokoládék és a narancsos teák is szép emlékeket idéznek bennünk, de itt van néhány karácsonyi forróital ötlet is, amelyeket ha elkészítünk, még inkább ünnepi hangulatba kerülhetünk.

 • Kell! Szivartartó whiskyspohár

  Klasszikus two in one, és bár első ránézésre felesleges dolognak tűnik, minél tovább vizsgálgatjuk ezt a poharat, annál inkább úgy érezzük, erre tényleg szükség van.

 • Kezdhetünk spórolni: a világ öt legdrágább itala

  Az italfogyasztás a világ minden táján nagy népszerűségnek örvend, a szokások terén azonban lényeges különbségekkel találkozhatunk. Van, ahol a mennyiség a fontos, máshol a minőségre mennek. A Foodyny összegyűjtötte a legkülönlegesebb alkoholtartalmú italokat, melyek közül a legtöbb annyiba kerül, mint egy kastély...

 • Kővel hűtse a whiskey-jét!

  Megoszlanak a vélemények arról, hogy ezt a csodálatos nedűt hűtve vagy inkább szobamelegen kell-e fogyasztani. Abban viszont mindenki egyetért, hogy a mélyhűtőből kivett jégkocka sajnos felvizezi az italt, vagyis ez sem tökéletes megoldás azoknak, akik a torkukat kívánják hűsíteni vele.

 • Bölényekkel táncoló - Buffalo Trace Kentucky Straight Bourbon Whiskey

  Az új lakosok pedig magukkal hozták az óhazából a lepárlás mesterségét. Kukorica, búza, árpa is volt gazdagon, a családok nekiláttak saját whiskeyfőzdéik felépítéséhez.

 • Három melengető italkülönlegesség hideg, téli estékre

  Ha téli italokra gondolunk, mindig a forralt bor és a rumpuncs jut az eszünkbe. Van azonban élet ezen túl is. A Foodyny összegyűjtött három italkülönlegességet, amely egy fárasztó nap tökéletes levezetése lehet.

 • Tajvan is a whiskey palettán

  Egy igazi különlegesség, hiszen Tajvant sem a klasszikus whiskey játékosok között könyveljük el.