© 2018 Foodyny.

Bizakodva indult a versnyeben, és lám már a döntőben is van Dobó Ági, a 2010-es, Miss World Hungary szépségverseny győztese. A jogi diplomával is rendelkező szépség egy igazi harcos, aki bizakodva indult neki a gastrorealitynek bár, ha a konyhai előképzettségét nézzük, volt is mire bátornak lenni.

- Két gyermekem van és férjem, én egy komoly háztartást vezetek – mondja Ági csillingelő hangon a telefonba, amikor arról kérdezzük, miképp lehetséges szerinte, hogy ilyen jó eredmény ért el eddig (és ki tudja meddig jut) az RTL Klub Konyhafőnök VIP című műsorában – Gyakorló háziasszonyként nem jövök zavarba egy számomra idegen recepttől sem, otthon is gyakran viszem magammal a konyhába a tabletet, hogy a netről nézzek egy egy új ételt. A főzést egyébként az édesanyámtől és a nagyszüleimtől tanultam – meséli a Foodynynek, Ági – Nálunk mindenki konyhatündér jól is nézne ki, ha én és a húgom nem tudnánk jól főzni – teszi hozzá.

A szépségkirálynő mindenevő, a kedvence az olasz konyha, de a családja miatt sűrűn eszik hazai, tradícionális magyar ételeket.
- Tésztás vagyok, imádom a tengeri herkentyűket, a paradicsomos ételeket, de a srácok otthon inkább a hazai ízekre szavaznak, így rendszeresen van nálunk húsleves, és pörkölt is. Az ünnepeken természetesen nálunk is asztalra kerül a halászlé, a káposzta, néha azonban nem félünk újítani, kicsit csavarni a régi recepteken, minimális változtatások bármikor előfordulnak még a jól megszokottt ételeink esetében is. Bejglit már az elmúlt hétvégén ettünk – vágja közbe nevetve – mondhatjuk, hogy előbejgli volt. Az új otthonunk kertjében áll egy hatalmas diófa, ami roskadásig van terméssel. A nagypapám imádja törni a diót, így nagyon sokat szedett és dolgozott fel, ezért édesanyám diós bejglivel lepte meg a családot. Szóval, nekünk nem is kell ünnep ahhoz, hogy valami nagyon finomat együnk – teszi hozzá.

 

ZsÉ

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.