© 2018 Foodyny.

A sármos énekes ritkán nyilatkozik a magánéletéről. Amikor nem színpadon van, szeret a legnagyobb csendben élni, ami persze érthető. A Foodyny munkatársai azonban úgy gondolták, hogy az étkezési és főzési szokásairól talán mégis szívesen mesél. Igazunk volt, Pál Dénes gondolkodás nélkül kötélnek állt, és egy sosem hallott, meglepő történetet is megosztott velünk.

Az énekes rendszeresen jár piacra, és a konyhában is otthonosan mozog. A Foodynynek azt mesélte, hogy szívesen kísérletezik a konyhában, és bármit megkóstol. Tényleg bármit.
- A legkülönlegesebb étel, amit ettem, egy brassói aprópecsenye volt, házi bodzaszörppel - kezdi a meglepő történetet. - Persze véletlenül kerültek egybe ezek az összetevők, anyukám az olaj helyett öntötte a hagyma alá zsiradéknak, hasonló üvegben voltak ugyanis… Meg kell mondanom, életem egyik legfinomabb fogása volt még akkor is, ha nagyon furcsán hangzik. Nyilván ez extrém eset, ezt leszámítva mindig csodálatos fogásokat kaptam anyukámtól és a nagymamámtól is. Tőlük lestem el a főzés alapjait. Ha nem is bármit, de sok mindent el tudok készíteni, nem tévedek el a konyhában. Receptből szinte mindent megcsinálok, de vannak kedvenceim, azokat már csukott szemmel is megfőzöm.

FOTÓ: Pál Dénes/facebook 

A 2012-es The Voice, a 2014-es Sztárban Sztár és a 2017-es a Sztárban sztár + 1 kicsi nyertesének egyik kedvence a leves.
- Imádom a leveseket, nálam azzal teljes egy étkezés. A magyaros konyha közel áll a szívemhez, de odavagyok az olasz ételekért, ízekért is. Nem vagyok válogatós. A minestrone, az egyik "specialitásom", de ennél az ételnél eltérek a recepttől, csirkemellet is teszek bele. Egyedül a süteményekkel állok hadilábon, azoknak még nem mertem nekiállni. Az alapanyagokat az esetek nagy részében piacon szerzem be, nagyon ritkán vásárolok multinál. Szerencsére sokszor kapok hazait, otthon termett zöldségeket, házi kolbászt, tojást. Az az igazi! - mondja lelkesen. - A munkám miatt muszáj lenne odafigyelnem az étkezésemre, de sajnos sokszor "bűnözöm". Két koncert között, vagy amikor lemezt készítek, bizony lecsúszik egyszer-egyszer egy gyorséttermi menü, sajnos nincs időm másra. A nyugodt időszakokban azonban fegyelmezett vagyok, egészséges ételeket fogyasztok, sok zöldséget, gyümölcsöt, sovány húsokat.

ZsÉ

Kapcsolódó cikkünk: Czippán Anett lopott félórákat tölt a konyhában

 

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.