szűcs judith

A diszkókirálynő nyilvánvalóan a konyhában is koronaékszert visel a fején, hiszen olyan tehetséges szakácsnő, hogy hét határról is visszatér hozzá az, aki akár csak egyszer kóstolta a főztjét.

Szűcs Judithnak már viszonylag kicsi korában is sok feladata volt a konyhában, hiszen a testvéreivel (két lány három fiú) nagyon sokat kellett segédkezniük, amikor az édesanyjuk vacsoráztatta őket.
– Kiváló szakácsok vagyunk a testvéreimmel, ezt minden szerénytelenség nélkül mondhatom. Több száz étel receptje a fejünkben van, de amiben igazán különlegesek tudunk lenni az a fűszerezés. Nekem például van egy saját magam által befőzött paradicsomszószom, 38 féle fűszerrel van megbolondítva. Természetesen titkos a recept úgyhogy, sajnos nem árulhatom el, hogy pontosan mitől olyan csodálatos az íze – teszi hozzá az énekesnő nevetve – Az otthoni étkezéseink szerintem nem hagyományosak, a lányom Timi vegetáriánus, neki rendszeresen készítek currys, tejszínes dolgokat – ezeket nagyon szereti – illetve bármit, amit megkíván. A nagy ünnepeken, mondjuk karácsonykor is leginkább azt esszük, amihez éppen kedvünk van, mondjuk a saját főzésű paradicsomszószom teszem tésztára, azt megbolondítom egy kis rákkal és máris boldogok vagyunk. 

 

 

SZTÁRHÍREINK

ROVATUNK TÁMOGATÓJA

TMC logo

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.