© 2018 Foodyny.

NKristof 3

Furcsa élethelyzet, amikor az ember megrögzött vegetáriánus, aztán születik egy vagány kisfia, akinek viszont a rántotthús a kedvence. Ebben a szituációban találta magát egy pár évvel ezelőtt Németh Kristóf, a Fórum Színház igazgatója. A híresség 14 éves kora óta nem eszik húst, a kisfia - Lóci - viszont rajong érte.

- Ma sem eszem húst természetesen, nálam ez már olyan régóta berögződött, hogy képtelen lennék rá – meséli Németh Kristóf.
- A fiam azonban imádja a húsokat, főleg a rántotthúst, amit ugye nekem kell elkészítenem neki. A panírral nincs baj, de minden más egyéb húsételt úgy készítek el, hogy nem kóstolom meg. A fiam elég vagány ahhoz, hogy szóljon, ha valami nem ízlik neki... és igen jó érzéke is van az ételekhez, ezért elég pontosan meg tudja határozni, min kell változtatnom. Nem szeretném ráerőltetni az én ízlésemet, felőlem ehet húst majd felnőttkorában is, azonban a vegetáriánus különlegességeimet rendszeresen kóstoltatom vele... ilyen a rakott krumplim is, amit gabonakolbásszal készítek. 

Címkék :

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.