© 2018 Foodyny.

A dögös szexuálpszichológus számára a konyhában sincsenek tabuk. Hevesi Kriszta bármit szívesen megfőz, imád kísérletezni, és az sem rettenti el, ha egy bonyolultabb recepttel találja szemben magát.

– Az édesanyámtól tanultam főzni, és az évek során kifejezetten megszerettem, amikor csak időm van, a konyhában vagyok – mondja a Foodynynek, Hevesi Kriszta. – Anyu egészségesen és finoman főz, így én is ezt tanultam meg, a szenzációs receptjeit pedig már egész bátran használom. A családunk kedvence a halászlé sok ikrával, haltejjel. Ha huzamosabb ideig tartózkodom külföldön, a hazatéréskor anyu mindig ezzel vár.
A családban emellett sok kedvenc van, spenótrolád, apu kedvéért sült kacsa, pogácsa és többféle édesség, a diétás málnahab mellett darázsfészek és diós beigli is rendszeresen készül, főleg ünnepek idején. Idén még egy-két jó receptre vadászom, az állandó ételek mellett szeretem pár új különlegességgel is meglepni a családot. Annyira élvezem, hogy ilyenkor van idő bonyolultabb recepteket is kipróbálni! Ha esetleg az újdonságnak nincs igazán sikere, akkor biztos pontnak ott vannak a klasszikus, visszatérő ízek is az asztalon.


Kriszta jelenleg Miamiban tartózkodik, megkérdeztük tőle, hogy a nyaralás alatt miket kóstol.
– Itt a népek konyhája választékát élvezem igazán – a gyorséttermeket nem szeretem –, így kipróbáltam pár perui specialitást, thai sushit, illetve a karibi ízek közül a barbecue-s, fokhagymás, grillezett rákot édes chilivel, zellerszárral és kéksajtos öntettel.

 

ZsÉ

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.