© 2018 Foodyny.

tatarcsilla

Sólet, marhahúsleves, cukormentes túrótorta

Tatár Csilla: Minden, ami kötelező volt, dacot váltott ki belőlem.

Ki gondolná, hogy a mindig mosolygós, csendes és elegáns Tatár Csilla lázadó tini volt.
- Anyáék próbálkoztak nálam azzal, hogy a vasárnapi családi ebéd nem opció, de nálam minden, ami előtt a kötelező szó állt, tiniként és gyerekként is csak dacot váltott ki. Én voltam a renitens, aki azt mondta, hogy márpedig én akkor ebédelek, amikor éhes leszek, nem akkor, amikor előírják nekem! Persze a Nagyinál ez nem így volt. Ott bezzeg imádtam asztalhoz ülni, akkor, amikor ő mondta!

Az évek előrehaladtával a lázadás csökkent, majd nyomtalanul eltűnt. Csilla most már maga is anyuka, akinek igazán fontos a közös, családi ebéd, de a kedvenc menüsorát mégsem ő készíti el.
- Az igazi kedvencem a férjem fantasztikus sóletje, ami több, mint 24 óráig készül a sütőben, és szintén a férjem mesés marhahúslevese! Utánozhatatlan ízek! Ha marad még hely a hasunkban, akkor a desszert cukormentes túrótorta a kedvenc minden mentes cukrászdánkból.

Gyakran fordul elő, hogy barátokat is hívnak vendégségbe, mert Balázs nem tud keveset főzni. Most hétvégén azonban biztosan kettesben ebédelnek majd, hiszen néhány napra Angliába utaznak.
- Remélem valamilyen jó steak étterembe megyünk majd.

Kapcsolódó cikkünk: Bereczki új műfajt teremtett

 

Címkék :

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.