© 2018 Foodyny.

Az Ázsia Expressz nem csak móka és kacagás volt a színésznő számára – ezt mondja a Foodynynek, Nelly, aki a sok szenvedés ellenére is bármikor visszamenne egy ugyanilyen kalandra.

A TV2 celeb kalandtúráján hét páros vett részt, a feladatuk pedig az volt, hogy körbe járják Ázsiát. Sem pénzük, sem telefonjuk nem volt, csak a stábtól kapott korlátozott hozáféréssel rendelkező készüléket használhatták, amelyre a különböző feladatok, úticélokról szóló üzenetek érkeztek. A helyiek jóindulatán múlt, hogy fedél alatt hajthatták álomra a fejüket, vagy egyáltalán lezuhanyozhatnak valahol. A főhősünk az elképesztő kalandokról, és azon belül is a gasztronómiai élményeiről, őszintén mesélt a Foodyny kíváncsi ügynökének:

Muri Nellyvietnam 2. nap 80

FOTO: TV2

- Bár itthon mindenevő vagyok, és alapvetően szeretem a keleti ízeket, – kivéve a pacal és a kapor, ezektől rosszul leszek, ha csak rájuk nézek – Ázsiában nagyon óvatos érdeklődéssel figyeltem az ételeket – mondja Fésűs Nelly – Egyszerűen rettegtem attól, hogy kutyahúst szolgálnak fel. Kint ez a mindennapi élet része, tradícionális étel, de nekem eszem ágában sem volt megkóstolni. Ezért inkább többször rákérdeztem egy-egy helyen, hogy az biztosan csirke hús, amit látok sülni, és csakis akkor ettem meg, ha megbizonyosodtam az eredetéről – meséli a színésznő, majd így folytatja: - Pechemre azonban a csirkehúst sem úgy készítik, ahogy itthon, kint sokkal nyersebb, azt mondják azért, mert így jól ki lehet érezni belőle a csirke ízét. Hát, mit mondjak....nem örültem neki.

Fésűs Nelly ázsiai kalandjának egyik „csúcspontja” volt a vietnámi szakasz, ahol a versenykiírás szerint többek között Balut-tojás, vagyis főzött kacsaembriót tartalmaz, sült sáskát és sült tarantullát kellett enniük a versenyzőknek. Hogy Nelly ezekből falatozott-e, az kiderül az Ázsia Expressz következő részeiben.

Muri Enikovietnam 2. nap 2

FOTO: TV2

 ZsÉ

Kapcsolódó cikkünk: Gaál Noémi az ananásznak köszönheti az életét

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.