© 2018 Foodyny.

Az Ázsia Expressz versenyzője úgy indult a nagy túrára, hogy megkóstol mindent, amit elé tesznek, így meg sem lepődött azon, hogy békát szolgáltak fel neki. A nagy kaland azonban egy ponton horrorrá változott, valamelyik beazonosíthatatlan étel miatt Atilla a napjai nagy részét mellékhelységekben, vagy a bokorban töltötte.

A TV2 celeb kalandtúráján hét páros vett részt, a feladatuk pedig az volt, hogy körbe járják Ázsiát. Sem pénzük, sem telefonjuk nem volt, csak a stábtól kapott korlátozott hozáféréssel rendelkező készüléket használhatták, amelyre a különböző feladatok, úticélokról szóló üzenetek érkeztek. A helyiek jóindulatán múlt, hogy fedél alatt hajthatták álomra a fejüket, vagy egyáltalán lezuhanyozhatnak valahol.

FOTO: TV2

A főhősünk az elképesztő kalandokról, és azon belül is a gasztronómiai élményeiről, őszintén mesélt a Foodyny kíváncsi ügynökének:
- A konyhaművészetem kimerül abban, hogy tudom, hol van a konyhában a sörnyitó – kezdi Ambrus Attila – Persze ez kis túlzás, hiszen paprikáskrumpliban verhetetlen vagyok, és kocsonyát is nagyon jól csinálok, képes vagyok akár 8-10 órát egyhuzamban elbíbelődni vele, annyira szeretem az ételt is és a készülés folyamatát. Ezenkívül semmi máshoz nem értek, viszont bátran kóstolok, megeszek szinte akármit. Az Ázsia Expressz alatt ezért nekem nem volt gondom, ettem békacombot, különböző sült bogarakat... A nagy bátorságomnak meg is lett az eredménye, istenigazából összeszedtem egy nagyon durva bélfertőzést – nem tudom mitől – ami napokra kinyírt. Nem akarom részletezni , de vécékben és bokrokban töltöttem a napjaim nagy részét. Volt olyan feladatunk is – remélem ezzel nem árulok el nagy titkot – hogy különböző helyi ételeket kellett kóstolnunk, szegény versenyzőtársaimnak sok gondja volt ezzel, nekem nem. Minden jobb, mint a börtön koszt – teszi hozzá nevetve, majd így folytatja – arról akár könyvet is lehetne írni, hogy ott mit adnak az embernek. Összefoglalva, óriási kaland volt ez az egész, de tartok tőle, hogy én többet ilyet nem próbálok. Az életemnek már a B oldala kezdődött, öreg vagyok bohócnak, jobb a nyugi. Marad a paprikáskrumpli és a kocsonya. 

ZsÉ

Kapcsolódó cikkünk: Kulcsár Edina a túlélésért küzdött

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.