© 2018 Foodyny.

Ilyen egy igazi művész: egyszerűen nem lehet korlátok közé szorítani. Viki nagyon ügyes a konyhában, de csak akkor, ha nem mondja meg neki senki, hogy mi után minek kell jönnie, illetve, hogy milyen összetevőket használjon ahhoz, hogy elkészüljön egy, már korábban finomnak bizonyult fogás. Az énekesnő az érzései után megy, és azzal rendre diadalt arat.

- A legjobban az mutatja, hogy mennyire vagyok ügyes egy konyhában, ami a legutóbb egy tévéfelvételen történt velem – kezdi a megszólalását Viki – Minden a földön landolt, a koktélos üveg szűrője az italba esett, nem csak a gyümölcsöt, de az egyik ujjamat is elvágtam...szóval kész káoszt teremtek néha a konyhában! - nevet fel hangosan, majd így folytatja: – Akkor viszont, ha azt csinálok amit akarok, csodálatos dolgokat tudok létrehozni. Otthon úgy főzök, hogy azt teszem az ételbe, amit éppen megkívánok, én úgy hívom ezt, hogy kotyvasztok. Nagyon szeretem a húsokat gyümölccsel keverni, ez nyilvánvalóan az indiai származásom miatt van.

Viki azt mondja, hogy mivel ennyire szabadon keveri az ízeket, kétszer ugyanazt az ételt még soha nem tudta elkészíteni.
- Ez nálam önkifejezés, kreativitás, nem törekszem arra, hogy ugyanazt legyártsam, mint amit egyszer már elkészítettem.

Az énekesnő a testvérével tölti az idei karácsonyt, az asztalon természtesen indiai ízek is lesznek, köztük egy különleges édesség, a gulab jamun. (tejporos fánk fűszeres szirupban)
- Életünkben először csináljuk, nem tudom még, hogy hogy fog sikerülni – mondja az énekesnő némi aggodalommal a hangjában – De nekifutunk, az a biztos! Minél több hagyományos indiai ételt szeretnék készíteni, mert arra készülök, hogy nemsokára kiutazzak Indiába, ahonnan apukám származik, de én még sosem jártam. Meg akarom ismerni az őseim szülőföldjét, és ha kint végre találkozom a rokonokkal, akkor a saját kedvencükkel szeretném meglepni őket.

 

ZsÉ

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.