Az EDDA frontembere mostanában ritkán ad interjút, jobban szeret a színpadon állni és énekelni, mintsem kérdésekre válaszolni.

A világhírű magyar artista élete hét évvel ezelőtt gyökeresen megváltozott: életmódot váltott, áttért a ketogén diétára, aminek köszönhetően soha nem érezte magát olyan egészségesnek, mint most.

A kétgyermekes műsorvezetőnő szeret ugyan főzni, de érthető okokból erre nagyon kevés ideje marad.

A Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja szeret, és tud is főzni...

Galambos Lajos a nagy fogyása után sem mondott le a finom falatokról, a változás mindössze annyi, hogy - mivel szeretné megtartani a jelenlegi súlyát - most már jobban odafigyel az étkezésére.

Televíziós műsorának köszönhetően Lilu bejárta szinte az egész világot. De nemcsak a tévézés vonzza az új tájak felfedezésére, hanem a kíváncsiság is: ez vezette például a Mount Everest alaptáborába és ez ösztönzi arra is, hogy utazásai során elmerüljön a helyi gasztronómia világában.

Az nem meglepő, hogy olyan csinos, mint egy élsportoló, hiszen a műsorvezetőnőnek sosem volt gondja az alakjával.

A sármos énekes ritkán nyilatkozik a magánéletéről. Amikor nem színpadon van, szeret a legnagyobb csendben élni, ami persze érthető.

Hétköznap nincs ideje főzni a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas művésznőnek, mert még most - 81 évesen - is egyszerre hat darabban játszik.

SZTÁRHÍREINK

ROVATUNK TÁMOGATÓJA

TMC logo

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.