Heilig Gáboré a világ legjobb tojásrántottája
A mindig jókedélyű zeneszerző és előadóművész otthonosan mozog a piacon és a konyhában is, ételeket készíteni azonban nem szokott. Kivéve a tojásrántotta. Abban viszont verhetetlen.
A mindig jókedélyű zeneszerző és előadóművész otthonosan mozog a piacon és a konyhában is, ételeket készíteni azonban nem szokott. Kivéve a tojásrántotta. Abban viszont verhetetlen.
Bizakodva indult a versnyeben, és lám már a döntőben is van Dobó Ági, a 2010-es, Miss World Hungary szépségverseny győztese. A jogi diplomával is rendelkező szépség egy igazi harcos, aki bizakodva indult neki a gastrorealitynek bár, ha a konyhai előképzettségét nézzük, volt is mire bátornak lenni.
Farkas Clauida és Sárközi Richárd, azaz Ricco különleges színfoltja az X-Faktornak. A párost már jól ismeri a közönség, vannak azonban dolgok, amelyekről nyilvánosan eddig sosem beszéltek. A duó hölgytagjáról például kevesen tudják, hogy nem csak a színpadon profi, a konyhában is simán döntős lenne, ha versenyen indulna.
Nemrégiben olvastuk a Blikkben, hogy Alex széket tört az X-Faktor egyik adásában. A tehetségkutató zsűritagja azt mondta, hogy néha pattanásig feszülnek az idegei, és ennek sokszor az éhség az oka. Nem tud úgy dolgozni, ha közben néhány óránként nem ehet, márpedig az élő adások és a forgatások közel 12-14 órán át tartanak.
Az X-Faktor zsűritagja fiatal kora ellenére is megállja a helyét a konyhában, bátran kísérletezik, de nagyon odafigyel az egészségére, mert családi örökség a hízásra való hajlam.
Sosem hallott sztorit mesélt a Foodynynek a legendás omegás: a külföldi turnéik alkalmával az egyik roadjuk (technikus) mindig vitt magával egy jó nagy adag hazai, csípős pirospaprikát, hogy amikor csak lehetőségük van, saját maguknak főzzék a vacsorát.
Az X-Faktor zsűritagja lassan fél éve, nyáron döntött úgy, hogy vegetáriánus lesz. Az ötletet az öccsétől vette, aki lassan egy éve nem eszik húst.
Ilyen egy igazi művész: egyszerűen nem lehet korlátok közé szorítani. Viki nagyon ügyes a konyhában, de csak akkor, ha nem mondja meg neki senki, hogy mi után minek kell jönnie, illetve, hogy milyen összetevőket használjon ahhoz, hogy elkészüljön egy, már korábban finomnak bizonyult fogás.