A tojásokat ketté válaszottam. A sárgáját felvertem, hozzátettem a zsírt, a tejet, a szódabikarbónát, az édesítőt és a lisztet is, majd 2 külön tálba tettem a keveréket.

Munkám során azt tapasztalom, hogy sokan alapvetően nyitottak lennének a növényi tejtermékek megkóstolására, csak kicsit idegenkednek az ilyen jellegű újdonságoktól, vagy éppen nem tudják, hogy pontosan melyiket mihez és hogyan lehet felhasználni. Remélem, hogy ez a cikk egy kicsit közelebb hozza hozzátok ezeket a finomságokat. 

Rém nehéz belőni az adagokat……… sajnos minden palacsintánál "érezni" kell, hogy elértük a tökéletes állagot, így én is mindig azt játszom, hogy még egy kicsit ebből, még egy kicsit abból……

A fogyókúrák, diéták, az életmódváltás talán egyik legnehezebb, de mindenképpen a legfontosabb pontja a cukor elhagyása, és a legtöbb esetben hosszú évek óta tartó cukorfüggőségről való leszokás.

Ez a kérdés nagyon gyakran felmerül az étrendeseimnél is, hiszen attól, hogy mondjuk elutazunk pár napra nyaralni, vagy munkaügyben, nem kell, hogy félreegyünk, maximum egy kicsit előre kell gondolkoznunk, és picit alakítani kell a menün…

Egészséges életmód, diéta és az alkohol…:-) Sajnos erről a témáról is rémes cikkeket olvastam a neten, sok-sok értelmetlen hülyeséget terjesztve...

Itt egy kis lista, messze nem tartalmaz mindent, de a legfontosabb liszteket igyekeztem kigyűjteni Nektek, amikkel már nagyon sok finomságot el lehet készíteni!!!

Elsősorban arról szeretnék írni Nektek, hogy mit jelent számomra az „ideális” testsúly, a csinos alak, az egészséges életmód, és miben változott az elképzelésem erről az elmúlt időszakban.

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.