A Nemzeti Sporttól kerestek meg, hogy készítenének velem egy nagy interjút és szeretnék, ha a kamerák előtt megfőznék egy ételt is, amit az újság online tartalmára feltölthetnek.

Oldalas, krumplipüré, szalonnás pirított savanyúkáposztaa TMC Management tulajdonosának kedvence

Bizton állíthatom, hogy legutóbbi moszkvai utazásom és az ott ért gasztronómiai élmények a listámon benne vannak a top háromban. A csapattal Moszkvába utaztunk egy bajnokok ligája mérkőzésre.

Családon belül egy születésnapot ünnepeltünk, így adva volt az alkalom, hogy kipróbáljam a „sajtos fánkot”. Szerintem bevált, kellően levegős lett és még ropogott is egyet, amikor ráharaptunk.

A zabpehely sok sportoló étrendjében központi szerepet tölt be, hiszen rengeteg fehérjét, rostot és értékes kalóriát tartalmaz. Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban. Étrendemben is fellelhető, heti 2-3 alkalommal a zab valamilyen formában.

Amikor francia levesekről beszélünk, akkor mindenkinek elsőre a klasszikus francia hagymaleves jut eszébe sajtos krutonnal, pedig van még egy nagy klasszikus a vichyssoise (ejtsd.: visiszoáz), azaz a franciák póréhagymás burgonyalevese.

Risztov Évivel már régóta ismerjük egymást, ezért úgy döntöttem elkészítem az egyik kedvenc desszertjét, ami nem mellesleg, most farsangra éppen aktuálissá is válik.

Gór Nagy Mikivel - aki tettestársam volt ebben a gasztronómiai kalandozásban az orosz fővárosban - igazi kihívásként tekintettünk erre az estére...

Nekem azonnal a gyerekkor ízei és élményei jutnak eszembe, ahogy megkóstolom, de túl ezen a személyes kötődésen, szerintem, az egyik legfinomabb sütőben sült, rakott egytálételünk.