Folytatom a halas ételsort, amit barátaimnak prezentáltam.

A következő bejegyzéseim egy nemrég általam prezentált vacsora fogásai lesznek.

Noha mindennapjaimat már Málta szigetén töltöm, van azonban egy receptem, amit még otthon készítettem el.

Itt, Máltán az esti edzéseim csakúgy, mint otthon az OSC-nél nagyon későn érnek végett.

Vége a szezonnak, ami mostantól azt jelenti, hogy a szabadidőm is jóval több lett.

Egy újabb halételt mutatok, ami az egyik személyes kedvencem és a szomszéd sziget (Szicília) nemzeti eledelének is számít.

Nemrég, a közösségi oldalaimon megosztottam egy képet a reggelimről, ami egy áfonyás, francia bundás kenyér volt.

Egy hete érkeztem Málta szigetére, ahol nyaranta rendezik meg a vízilabda bajnokságot.

Hétvégén a barátnőmmel meglátogattuk a szüleimet, akik tavasztól őszig igyekeznek a lehető legtöbb időt a szentendrei-szigeten lévő nyaralónkban tölteni.

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.