Izrael. A sivatag közepe. Egy 8 házas ökofalu.

Amikor a szaké szót halljuk, egyfajta röviditalra gondolunk, és beugrik még az is, hogy ez valami japán dolog. De van egy új fajtája is ennek az italnak, ami a habzó szaké.

Kagyló. Imádom. A képen paradicsomos vörösboros, de természetesen a fehérboros petrezselymes is csodálatos.

Mindenkinek megvan a saját ízlése, és fűszerezése a rakott krumplihoz, de az alapok ugyanazok: krumpli (burgonya), kolbász, tojás, tejföl. Ezek egyvelege hozza meg a végeredményt, amely összesülve kiadja azt az igazán magyaros hazait.

Laktóz. Sokan, sokfélét hallottunk már róla, és gyorsan el is mondom, nem vagyok sem orvos, sem pedig allergológus. Egyszerűen csak egy tudatos étkező.

Arra gondoltunk, hogy kicsit azoknak is kedveznénk, akik nem esznek, vagy nem mindig esznek húst.

Vitamint, de hogyan? - Elmondjuk!
A legújabb adatok szerint Magyarországon évi 40 milliárd forintot költünk csak a gyógyszertárakban kapható vitaminokra, ami azt jelenti, hogy ebben nincsenek benne pl az interneten rendelt készítmények. Ez azt jelenti, hogy a magyar lakosság elég nagy mértékben használ-vesz vitaminokat.

Egy nyári délutánon elhatároztuk, hogy megpróbálkozunk az Eperrel. Mindenki emlékszik a nagyi lekvárjára. Nohát mi egészen másképpen gondoltuk.

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.