Van egy jól bevált almás pite receptem... Sokszor meg szoktam sütni, mert finom. Viszont szeretek új dolgokat is kipróbálni, kísérletezni, ezért most ezt a receptet kicsit átalakítottam, és egy hibridet készítettem belőle.

Vagy mondjam, hogy langalló? Esetleg töki pompos? Mindegy, hogy nevezzük ezt a minden jóval megszórt kenyérfélét, érdemes kipróbálni otthon!

Sütigolyó pálcikán? Naná! Ha nem szereted a cukros nyalókát, a sütis verziót neked találták ki!

Ha már készítettünk többféle színes tésztát, zöldet, pirosat, feketét, hogy csak a legelterjedtebb színeket említsem, most miért ne variáljuk őket, hogy ne csak az ízekkel, hanem a látvánnyal is elkápráztassuk családunkat, barátainkat.

Szeretem azokat a leveseket, amik már-már főfogásnak is beillenek, annyira tartalmasak. Talán azért, mert utánuk lehet bűnözi. Néhány palacsinta, vagy fánk követ egy jó nagy tányér gulyáslevest, nem igaz?

Nem mondom, hogy gyorsan elkészül, ez egy igazi hétvégi fogás, de közel sem olyan bonyolult, mint azt az ember gondolja. A neten meg lehet nézni, hogy készítette Julia ezt a ragut a tévéműsorában...

Buggyantott tojást készíteni nehéz. Gondolhatnánk. Én így voltam ezzel. Próbálkoztam így-úgy, míg rá nem találtam erre a pofonegyszerű módszerre.

Van, hogy az ember édességre vágyik, de nincs kedve hosszabb időt tölteni a konyhában, vagy meglepik a barátok és hitelen kell megkínálni őket valamivel.

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.