12 hónap - Bezzegh Éva
12 hónap - Bezzegh Éva
12 hónap - Bezzegh Éva

12 hónap - Bezzegh Éva

Cikkszám:
Fogyasztói ár11 000 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
2017 novemberében jelent meg Bezzegh Éva 12 - Tizenkét hónap címet viselő első receptkönyve, ami a következő évben elnyerte a világ legnagyobb zsűrizett dizájnversenye, az A’ Design Awards, ezüst minősétését, valamint a 2018-as Magyar Fomratervezési Díj egyik kiemelt pályamunkájaként kiállításra került.
Leírás

2017 novemberében jelent meg Bezzegh Éva 12 - Tizenkét hónap címet viselő első receptkönyve, ami a következő évben elnyerte a világ legnagyobb zsűrizett dizájnversenye, az A’ Design Awards, ezüst minősétését, valamint a 2018-as Magyar Fomratervezési Díj egyik kiemelt pályamunkájaként kiállításra került. A megkapó képi világú, nagy formátumú kötet a világ számos konyhájának ízét felvonultató, szezonális saláták témáját járja körbe. A kiadvány egy teljes éven át követi nyomon a táj és a hangulatok változásait úgy a tányéron, mint a természetben és a mindennapjainkban. Egyedi, letisztult látványvilága Laki Eszter munkáját dicséri, az oldalakat Török-Bognár Renáta bámulatos ételfotói, évszakokon átívelő táj- és életképei illusztrálják. A kötet hiánypótló a témában: amellett, hogy egyedülálló, tematikus receptgyűjtemény, csodálatos, művészi kivitelezésű könyvélményt is ígér.

Miért éppen saláta? Mert gyors, mert egyszerű, mert tápláló, mert esztétikus – így minden mai étkezési igényt kielégít. Esetenként még főzni sem kell tudni hozzá, ráadásul a salátakészítés megadja az alkotás korlátlan szabadságát, ezáltal a legnagyobb változatosságot ígérő, a szó szoros értelmében vett legszínesebb műfaj, ha... Ha kellően el merjük engedni a fantáziánkat. E téren szolgál inspirációként a kötet, ami havi 8 recepten keresztül kalauzolja végig az olvasót a szezonális zöldségekre és gyümölcsökre alapuló ételek világában. A nyers vagy épp sült, skandináv, mediterrán, közel-, netán távol-keleti zöldség-, gyümölcs-, hal-, hús- vagy akár gabonasaláták néhol ismerős, máshol meghökkentő íztársításokban kerülnek bemutatásra, mindez az első kötetes szerző, Bezzegh Éva kivételesen könnyed, laza hangvételű, egyben közérthető tolmácsolásában. A könyv egyszerre szól a fiatal és középkorú, főzni szerető és tudó, világlátott városi nőkhöz és férfiakhoz, a klasszikus sütés-főzés iránt nem feltétlen, de a könnyű ételekre és változatos ízekre fogékony gasztrohipszterekhez, kezdőkhöz és haladókhoz, illetve azokhoz, akik számára az esztétika, a különleges könyvélmény egyaránt meghatározó.

Specifikáció
Terjedelem
360 oldal
Súly
1600 g
Méret
27,5x20x4 cm
Kötés
kemény táblás, vászon gerinces
Nyelv
magyar
Megjelenés
2017. november 10.
ISBN
978-615-00-0110-4
Megtekintett termékek
Fogyasztói ár11 000 Ft
Kedvezmény
Ár / kg

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.