Az egyik karácsonyi ajándékom egy gourmet tanfolyamot rejtett, mely 4 óra kalandozást jelent a kávé világában.

Nagyon újnak nézett ki, mindenhol tökéletesen szépre festett falak és makulátlan bútorok voltak. A díszítés egyedi. Apró tárgyak, koszorúk és virágok ékesítik a polcokat.

Január 16, a szülinapom... A jeles alkalomból ünnepi reggelit és kávét kaptam, aminek helyszínéül egy hihetetlenül csodás helyet szemelt ki, a Gatto Macchiato Gasztrokávézót, ami nemrég nyitotta meg kapuit a Budafoki úton.

Van, ami miatt újra bemerészkedem a városba, például azért, hogy egy csajos kávézás mellett kibeszéljük az elmúlt napok történéseit. Ehhez most a BlackStart nevű kávézóra esett a választásunk, ami az Arany János utcában várja a betévedőket.

Mikor ráleltem az interneten erre a kávézóra, rögtön felkeltette az érdeklődésemet. Nemcsak azért, mert érdeklődöm a jóga iránt, hanem volt benne valami különleges. Szeretem, amikor a mindennap szembejövő Starbucks és Costa mellett felfedezek valami egyedit.

Mikor a buszon utazom sokszor böngészem az Instagramot unaloműzés gyanánt. Az egyik ilyen görgetés közben akadt meg a szemem egy képen, amin hihetetlenül fincsi pohárdesszertek voltak láthatók.

Már alig vártam, hogy megírhassam ezt a bejegyzést. Az élet apró örömei közül, engem most ért egy, amit a blognak köszönhetek. Eddig mindig én kutattam fel a kávézókat, amikről úgy gondoltam, hogy szuper kis cikk alapanyagok, azonban ebben az esetben ez másként alakult.

Kedves Budapest! Elég sok dolgom akadt az utóbbi időben, így igazi felüdülés volt, mikor ma végre beléphettem a kedves kis gasztrobárotok ajtaján.