Hatalmas örömujjongásban törtem ki, mikor a redőnyt felhúzva napfény áramlott be a szobába. Nem is volt kérdés, hogy ezt meg kell ünnepelni egy jó nagy sétával a friss levegőn. Célpontnak a Normafát szemeltük ki.

Az egyik karácsonyi ajándékom egy gourmet tanfolyamot rejtett, mely 4 óra kalandozást jelent a kávé világában.

Nagyon újnak nézett ki, mindenhol tökéletesen szépre festett falak és makulátlan bútorok voltak. A díszítés egyedi. Apró tárgyak, koszorúk és virágok ékesítik a polcokat.

Január 16, a szülinapom... A jeles alkalomból ünnepi reggelit és kávét kaptam, aminek helyszínéül egy hihetetlenül csodás helyet szemelt ki, a Gatto Macchiato Gasztrokávézót, ami nemrég nyitotta meg kapuit a Budafoki úton.

Van, ami miatt újra bemerészkedem a városba, például azért, hogy egy csajos kávézás mellett kibeszéljük az elmúlt napok történéseit. Ehhez most a BlackStart nevű kávézóra esett a választásunk, ami az Arany János utcában várja a betévedőket.

Mikor ráleltem az interneten erre a kávézóra, rögtön felkeltette az érdeklődésemet. Nemcsak azért, mert érdeklődöm a jóga iránt, hanem volt benne valami különleges. Szeretem, amikor a mindennap szembejövő Starbucks és Costa mellett felfedezek valami egyedit.

Mikor a buszon utazom sokszor böngészem az Instagramot unaloműzés gyanánt. Az egyik ilyen görgetés közben akadt meg a szemem egy képen, amin hihetetlenül fincsi pohárdesszertek voltak láthatók.

Már alig vártam, hogy megírhassam ezt a bejegyzést. Az élet apró örömei közül, engem most ért egy, amit a blognak köszönhetek. Eddig mindig én kutattam fel a kávézókat, amikről úgy gondoltam, hogy szuper kis cikk alapanyagok, azonban ebben az esetben ez másként alakult.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.