Hozzávalók:
Elkészítés:
Az egész tojásokat felverjük – egészben verve hosszabb ideig tart, mint szétválasztva!
A felvert tojásokhoz egy csipetnyi sót és az édesítést hozzátesszük.
Lassú fordulaton elkeverjük a felvert tojásokat a lisztekkel, és fokozatosan adagolva hozzáöntjük a kókusztejszínt, beletesszük a szódabikarbónát és a citromlét is.
A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
Zsírpapírral kibélelt mély sütőedénybe adagoljuk a tésztát és apróra vagdossuk a datolyát, és a masszába szúrjuk.
Visszavesszük a sütő hőfokát 160 fokra és kb 25′ sütési igénnyel elkészítjük a süteményt.
Tálcára borítjuk azt, felvágjuk és xukorral vagy narancsos xukorral megszórjuk.
Forrás: http://paleovital.hu/