Csak első hallásra tűnik rossz ötletnek a nagyi nappalijában álló dísznövény elfogyasztása, hiszen az opuntia kaktuszok nagyon finom eledelek.

Az őshonos hazájukban, mexikóban már sok sok emberöltővel ezelőtt rájöttek, hogy a lapos, tüskés szártagokat (hülyén hangzik, de sajnos erre nincs jobb szó), ha megszabadítjuk a tüskéktől, és megfőzzük őket, egész finom zöldséget kapunk.

A Foodyny most mutat is egy elkészítési módot, ha elég bátrak, próbálják ki! A folytatásban egy remek recept, lapozz! 

0
0
0
s2smodern

SZTÁRHÍREINK

ÍME A FOODYNY

Íme a Foodyny, Magyarország legújabb és legszínesebb online gasztro magazinja, ahol a receptek böngészésén túl híres gasztroarcok és ismert személyiségek is folyamatosan betekintést engednek a színes hazai gasztroélet - reményeink szerint - minden zugába.

Hírlevelünkre feliratkozva MINDEN HÉTEN NYEREMÉNYEK várnak!

EatNaturalBio foodyny banner 05

AB OVO BOR AJÁNLÓ

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha