© 2018 Foodyny.

Hozzávalók:

  • 6 db tojás
  • 1 kk. só
  • 8 ek. kókuszliszt
  • 2 ek. bambuszrost
  • 1 kk. szódabikarbóna
  • 0.5 citrom leve
  • Xukor0stevia – ízlés szerint – kb. 3 ek.
  • 2 dl Cocomas
  • 5-6 szem magozott datolya
  • Porxukor, illetve szárított narancshéjjal házilag összedarált porxukor

Elkészítés:

Az egész tojásokat felverjük – egészben verve hosszabb ideig tart, mint szétválasztva!

A felvert tojásokhoz egy csipetnyi sót és az édesítést hozzátesszük.
Lassú fordulaton elkeverjük a felvert tojásokat a lisztekkel, és fokozatosan adagolva hozzáöntjük a kókusztejszínt, beletesszük a szódabikarbónát és a citromlét is.

A sütőt 200 fokra előmelegítjük.

Zsírpapírral kibélelt mély sütőedénybe adagoljuk a tésztát és apróra vagdossuk a datolyát, és a masszába szúrjuk.
Visszavesszük a sütő hőfokát 160 fokra és kb 25′ sütési igénnyel elkészítjük a süteményt.

Tálcára borítjuk azt, felvágjuk és xukorral vagy narancsos xukorral megszórjuk.

 

Forrás: http://paleovital.hu/

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.