3. Ha füstölt változatot szeretnénk vásárolni, ügyeljünk arra, hogy olyan virslit tegyünk a kosarunkba, amelynek a csomagolásán “füstölt ízű” helyett “füstölt” felirat szerepel. Az előbbi esetében ugyanis csupán aroma beinjektálásáról van szó a valódi füstölés helyett.
4. Amennyiben nem előre csomagolt terméket veszünk, vizsgáljuk meg közelebbről is! Az illata legyen kellemes, a külseje egyenletes, ránctalan, ha megtapintjuk, ruganyosnak kell lennie.
5. Ha megfőztük, és úgy érezzük, hogy a belseje nem roppan, hanem pépes és kellemetlenül omlós, akkor sikerült egy szójával jelentősen felpumpált változatot beszereznünk. Ennek elkerülése érdekében még vásárlás előtt nézzük át a csomagoláson található termékösszetevőket, és olyanokat keressünk, amelyekben nincs, vagy minimális a szója.
ESZTER
Kapcsolódó cikkünk: A férfi, akinek a virslit köszönhetjük
- << Előző
- Következő