© 2018 Foodyny.

A műsorvezető és családja karácsonyra Ausztriában bérelt ki egy hangulatos faházat, ahol maguk készítették az ünnepi menüt. Mint az Bence Youtube vlogjából kiderül, halászlé és sült kacsacomb került a feldíszített asztalra, de hogy ezekhez a finom falatokhoz hozzájussanak, előbb fát kellett aprítaniuk, hogy sütni-főzni tudjanak. Mert az erdő szélén sem központi fűtés, sem más – a városban megszokott – luxus nem állt rendelkezésükre.

FOTÓ: Istenes Bence/facebook 

Hogy Bence, Csobot Adél és a családja hogy oldotta meg a rájuk váró feladatokat, arról íme a műsorvezető kisfilmje:

ZsÉ

Kapcsolódó cikkünk: Jönnek az új kóla ízek

 

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.