A hőmérséklet emelkedésével párhuzamosan nő az elfogyasztott sörök száma - állapíthatnák meg a sokat látott brit tudósok, egy valamit azonban nem szabad elfelejteni: az igazi sörrajongók számára soha nem is ért véget a szezon.
A márciusi időjárás nem igazán volt kegyes hozzánk, az április azonban már a napsütéses órák növekedésével kecsegtet minket. A sörszezon pedig hagyományosan ekkor kezdődik el: hamarosan megnyílnak a sörfesztiválok kapui, a gyártók bemutatják az idei évre kifejlesztett frissítőiket, a falunapok és vurstlik pedig zsúfolásig megtelnek a sör-virsli versenyek elszánt résztvevőivel.
A szakma képviselői továbbra is a minőségi sörökre, az ezzel passzoló, ízletes gasztronómiai különlegességek és a kulturált fogyasztásra hívják fel a figyelmet, ennek szellemében a Foodyny összegyűjtötte azokat az eseményeket, ahol minden, magát Kölyöknek képzelő sörfanatikusnak tiszteletét kell tennie.
ESZTER
Kapcsolódó cikkünk: Barna sörös - vörös áfonyás nyúlcomb