Nem mindennapi történetet osztott meg olvasóival a népszerű nemzetközi gasztroportál, a The Daily Meal. A mesébe illő sztori főhőse egy kamionos, aki napokra egy erdőben rekedt egy rakomány chipssel.

kamion

A 22 éves kamionsofőr április végén indult Portlandből Nyssába, Oregon államba. A mindössze háromórás út azonban négynapos rémálommá vált, miután rossz címet ütött be GPS-ébe. A kamion útközben elakadt, ő pedig gyalog indult el, mobiltelefon nélkül az erdőben, hogy segítséget találjon.

Napi 12-13 órát gyalogolt kiutat keresve a végtelennek tűnő erdőből. Végül a harmadik napon lyukadt ki egy főúton, ahol megállított egy autóst, és az a kilenc mérföldre található La Grande-i otthonába vitte.

A teherautó vezetőjét végül orvosi kivizsgálásra kórházba szállították, mivel a súlyos kiszáradás tüneteit produkálta. Ráadásul a fiatal sofőr három napig nem evett annak ellenére, hogy burgonya chipset szállított.

– A rakomány nem az enyém, én annak maradéktalan leszállításáért felelek, így egyértelmű, hogy nem ettem belőle – kommentálta az esetet a kamionos.

GasztroEszti

Kapcsolódó cikkünk: Sör és a chips a hosszú élet titka

hirdetés
hirdetés

SZTÁRHÍREINK

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.