Virágkorukat élik a lakberendezésben és az ételstylingban is a természetközeli megoldások. A natúr színek, formák, anyagok, a természetes hatások egyre több embert vonzzanak. Ha környezetünk szépségét becsempésznénk a konyhába is, készítsünk magunk látványos tálcát egyetlen anyagból, egy kivágott fa rönkjéből.

A tálca vagy tál elkészítéséhez csak egy masszív láncfűrészre és egy farönkre van szükségünk. A farönköt határozott mozdulatokkal “szeleteljük” fel, egy-egy tálca három-négy ujjnyi vastagságú legyen, ennél vékonyabbat csak a vérprofi fakitermelők tudnának lehasítani belőle. A levágott “farönkszeletet” csiszoljuk simára, ha pedig tálcaként kívánjuk használni és felületével közvetlenül nem fog semmilyen élelmiszer találkozni, lakkozzuk le természetes hatásúra.

Kapcsolódó cikkünk:  Tálalási tipp: Így néz ki a tökéletes csirkeszárny

hirdetés
hirdetés

SZTÁRHÍREINK

ÍME A FOODYNY

Íme a Foodyny, Magyarország legújabb és legszínesebb online gasztro magazinja, ahol a receptek böngészésén túl híres gasztroarcok és ismert személyiségek is folyamatosan betekintést engednek a színes hazai gasztroélet - reményeink szerint - minden zugába.

Hírlevelünkre feliratkozva MINDEN HÉTEN NYEREMÉNYEK várnak!

EatNaturalBio foodyny banner 05

AB OVO BOR AJÁNLÓ

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha