Svédország

A rozsos kenyér, az olajos hal, az erjesztett tejtermékek és sajtok jellemzik a skandináv konyhát. Az American Journal of Clinical Nutrition szerint az ilyen diéta sokban hasonlít a mediterrán konyhára: jótékony hatása van a szervezetben jelenlévő gyulladások csökkentésére, és igazoltan csökkenti bizonyos daganatos megbetegedések kialakulásának kockázatát.

Kapcsolódó cikkünk: Súlyos tévedések – 2018 legőrültebb diétái

SZTÁRHÍREINK

ÍME A FOODYNY

Íme a Foodyny, Magyarország legújabb és legszínesebb online gasztro magazinja, ahol a receptek böngészésén túl híres gasztroarcok és ismert személyiségek is folyamatosan betekintést engednek a színes hazai gasztroélet - reményeink szerint - minden zugába.

Hírlevelünkre feliratkozva MINDEN HÉTEN NYEREMÉNYEK várnak!

EatNaturalBio foodyny banner 05

AB OVO BOR AJÁNLÓ

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha