Tökéletes hétvégi falatoznivaló lehet egy egész napos sütögetés során a grillen sült kukorica, melyet forrón és langyosan ugyanolyan élvezettel lehet elfogyasztani. Tálaljuk különlegesen egyetlen apró trükk segítségével, hogy a hatás még nagyobb legyen!
A grillezni való kukoricákat vágjuk két-három darabba attól függően, hogy milyen nagyok, majd kenjük be fűszervajjal, és süssük tökéletesre a grillen. Miután elkészült, szúrjunk bele bambuszpálcát. Közben keressünk egy helyes fém vagy porcelán téglalap alakú tálat, tegyünk bele hungarocellt, majd béleljük ki sütőpapírral vagy szalvétával. Szúrjuk bele a hungarocellbe az elkészült kukoricákat, majd a tálat szórjuk csordultig tele csipsszel. Látványos, ugye?
Kapcsolódó cikkünk: Csajpraktika: Itt a mézédes csemegekukorica!