Ki gondolná, hogy egy egyszerű kréker, vagyis sós keksz is tökéletes alapanyaga lehet egy előételnek? Pedig igen. Ráadásul néhány perc alatt elkészíthető, és elképesztően finom.

Az appetizerhez kréker, érett avokádó és garnéla kell. Kevés zsiradékon a garnélát pár perc alatt süssük meg, közben az érett avokádót pürésítsük egy aprítóban. Sózzuk, borsozzuk, adjunk hozzá kevés citromlevet. A krékerre halmozzunk egy kevés avokádópürét, majd helyezzük rá a tökéletesre sült avokádót. A végeredmény több mint isteni lesz!

Fotó: Brittany Stager

Kapcsolódó cikkünk: Tálalási tipp: A garnélakoktél új dimenziója

SZTÁRHÍREINK

ÍME A FOODYNY

Íme a Foodyny, Magyarország legújabb és legszínesebb online gasztro magazinja, ahol a receptek böngészésén túl híres gasztroarcok és ismert személyiségek is folyamatosan betekintést engednek a színes hazai gasztroélet - reményeink szerint - minden zugába.

Hírlevelünkre feliratkozva MINDEN HÉTEN NYEREMÉNYEK várnak!

EatNaturalBio foodyny banner 05

AB OVO BOR AJÁNLÓ

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha