© 2023 Foodyny.

Néhány év leforgása alatt a konyha visszanyerte jól megérdemelt központi szerepét. Egyszerű, funkcionális helyiségből, szépen fokozatosan újra az otthon lelkévé avanzsált, ahol a főzés nem monoton házimunka többé, hanem öröm.

Március 1-3. között, 2019 legfrissebb újdonságait megtalálod a Konyhakiállításon: legyen szó a legújabb konyhabútor tervekről vagy lélegzetelállító konyhagépekről.

Addig is inspirálódj izgalmas trendkörképünkből!

1. A fa ismét hódít

Trend1

Ha csak egyetlen anyagot választhatnánk az álomkonyhánkhoz, az 2019-ben egészen biztosan a fa lenne. Tökéletesen illeszkedik a természet ihlette lakberendezési trendekhez, a markáns faerezet pedig jól mutat a konyhabútorok, tárolók frontfelületein és egyéb berendezéseken is. A masszív fát a legfinomabb részletekig imitáló falemezek megjelenésével ma már túlköltekezés nélkül is új köntösbe öltöztetheted a konyhádat. Jó ötlet a fát egyéb, szintén nyers hatású anyagokkal kombinálni. A konyhatervezők előszeretettel ötvözik némi márvány, beton, pala, krómozott fém vagy akár bőr felületekkel, így a természetes összhatás mellett az indusztriális stílusjegyekről sem kell lemondani.

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.