Az internet legsötétebb bugyraiból került elő egy cikk, amely mélyen megdöbbentő, első olvasásra mégis hihetőnek tűnik:

Mostantól emberhúst is felszolgálnak egy tokiói étteremben. A “The Resoto ototo no shoku ryohin” – magyarul: Az ehető haver – nevű vendéglátóipari egységben az emberhúst különleges fűszerezés után sütik ki és szolgálják fel. Az árak száz és ezer euró (harminc- és háromszázezer forint) között mozognak adagonként attól függően, hogy a test melyik részét készítik el. Nemzetközi hírügynökségek jelentései szerint az első ember, akit felszolgáltak, egy fiatal argentin férfi volt, aki maga ajánlotta fel a testét gasztronómiai felhasználásra.

0
0
0
s2smodern

SZTÁRHÍREINK

ÍME A FOODYNY

Íme a Foodyny, Magyarország legújabb és legszínesebb online gasztro magazinja, ahol a receptek böngészésén túl híres gasztroarcok és ismert személyiségek is folyamatosan betekintést engednek a színes hazai gasztroélet - reményeink szerint - minden zugába.

Hírlevelünkre feliratkozva MINDEN HÉTEN NYEREMÉNYEK várnak!

EatNaturalBio foodyny banner 05

AB OVO BOR AJÁNLÓ

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha