Vertigo street food bar – Egy újabb ígéretes hamburgerező Szegeden

Különös érzés, amikor az ember egykori munkahelye mellett nyílik egy új étterem, ami ráadásul street food bárként hirdeti magát. Miután megkóstoltuk a burgereket, csak sajnálni tudtam, hogy nem évekkel ezelőtt nyitottak, mert biztosan gyakran ettem volna náluk ebédszünetben.

A helyszín a Kossuth Lajos sugárút elején lévő Anna-kúti csomópont. A környék forgalmas, sok ember megfordul itt nap mint nap, ami kihasználható, ha valaki jól felhívja magára a figyelmet. A Vertigónál pedig így tettek, hiszen a ház egész alját újrafestették, hogy mindenki észre vegye őket. A hagyományos, magyaros jellegű menüztetés vonalán mozgó Bárány Kisvendéglő működött itt hosszú ideig, aztán arra sétálva egyszer csak észrevettem a képen látható feltűnő homlokzatot.

A letisztult, de hangulatos belső térben öt asztal kapott helyet. Egy nagyobb társaság elég, hogy szinte “telt ház” legyen odabent, ami nem baj, mert így sokkal élettel telibbnek érezhetjük az ott töltött időt. A kék színű falakról modern, minimalista festmények merednek ránk, a terem végében pedig egy bárpult várja a szomjazó vendégeket.

SZTÁRHÍREINK

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.