Ritka dolog, amikor rohanástól mentesen, nyugodtan fogyaszthatjuk el reggeli kávénkat. Ha megadatik ez a földöntúli pillanat, rögtön érdemes összekötnünk egy finom reggelivel, például egy tíz perc alatt elkészíthető fahéjas fánkkal.

kave fahejasfank

Az ételt minifánksütőben tudjuk elkészíteni a leírás szerinti recept alapján. A kisült fánkocskákat pedig még forrón hempergessük bele cukros vagy édesítőszeres fahéjba. Ezt követően már nincs is más dolgunk, mint hogy elkészítsük a kedvenc kávénkat, és vígan elfalatozzuk mellé a fahéjas finomságot is. Lepjünk meg párunkat is! A csésze latte kanalára húzzuk fel a mini fánkot!

Kapcsolódó cikkünk: A kávézás új dimenziója: az ízesített kávék

hirdetés
hirdetés

SZTÁRHÍREINK

ÍME A FOODYNY

Íme a Foodyny, Magyarország legújabb és legszínesebb online gasztro magazinja, ahol a receptek böngészésén túl híres gasztroarcok és ismert személyiségek is folyamatosan betekintést engednek a színes hazai gasztroélet - reményeink szerint - minden zugába.

Hírlevelünkre feliratkozva MINDEN HÉTEN NYEREMÉNYEK várnak!

EatNaturalBio foodyny banner 05

AB OVO BOR AJÁNLÓ

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha