Az indiai konyha elképesztő módon kombinálja az ízeket, a textúrákat a fűszerek és az általunk megszokottól merőben eltérő alapanyagok felhasználásával.

1. Békacomb Szikkimben és Goában

A tradicionálisan francia étel, a sült békacomb India bizonyos tájegységein, így Szikkimben és Goában is nagy népszerűségnek örvend. Az egyik őslakosokból álló közösség, a Lepchas úgy véli, hogy kifejezetten jót tesz a béka a különböző gyomorbetegségekre. Annak ellenére, hogy Indiában veszélyeztetett állatfajként tartják számon a békákat, számos étterem kínálatában megtaláljuk.

SZTÁRHÍREINK

ÍME A FOODYNY

Íme a Foodyny, Magyarország legújabb és legszínesebb online gasztro magazinja, ahol a receptek böngészésén túl híres gasztroarcok és ismert személyiségek is folyamatosan betekintést engednek a színes hazai gasztroélet - reményeink szerint - minden zugába.

Hírlevelünkre feliratkozva MINDEN HÉTEN NYEREMÉNYEK várnak!

EatNaturalBio foodyny banner 05

AB OVO BOR AJÁNLÓ

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha