© 2018 Foodyny.

Rendszeresen számol be az Instagramon Horváth Éva és Debreczeni Zita arról, miként növekednek zöldségeik kis kertjükben. Az egykori szépségkirálynő tökéletes cukkíniket, a fotográfus pedig paradicsomot, paprikát és bazsalikomot szedett le 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés,

 

- Én nem tudom, nálam mi történik a cukkínikkel, de szerintem Ők azt gondolják, hogy a méret a lényeg - írja Horváth Éva, aki egy korábbi posztjában azt is elárulta követőinek, hogy naponta maga locsolja a kis kertjében növekvő zöldségeket, amelyekre rendkívül büszke. Úgy véli, megtalálta a tökéletes hobbit a maga számára.

Hasonlóan vélekedik Debreczeni Zita is.
- A napokban megkérdezték tőlem, hogy mondjak pár olyan alkalmat amikor büszke voltam magamra, vagy egy olyan dolog valósult meg amire már régóta vágytam. Lehet páran már tudjátok, de én imádok kertészkedni és eddig mindig az erkélyen, kis kaspókban ültettem el a növényeimet - meséli Zita az Instagramon, hozzátéve, hogy lehet, hogy hobbija másnak unalmasnak tűnik, de őt nagyon ki tudja kapcsolni.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ℤ??? ?????? (@zitadebreczeni) által megosztott bejegyzés,

 

- Nagyon régóta szerettem volna egy saját kertet fűszernövényekkel, zöldségekkel, gyümölccsel és természetesen virágokkal - teszi hozzá a fotósként tevékenykedő egykori modell. A fényképeken pedig valóban jól látszik burjánzó fűszereskertje egy kosárnyi frissen szedett bazsalikommal, ami feltehetően egy ízig-vérig olasz pasta-ban landol majd.

Kapcsolódó cikkünk: Magyar sztárok is csatlakoztak a műanyagmentes júliushoz

Címkék :

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.