© 2018 Foodyny.

Professzionális ipari konyhatechnológiai gépek és eszközök a Kende Gastro webshopjában! (x)

Be kell vallanunk, Meghan mindent megtesz a bombaformájáért. Egy-két táplálkozási szokását ellesve, talán mi is hercegnének érezhetjük magunkat.

meghan markle

The Tig – így hívják azt az életmódprogramot, amelyet Meghan Markle még azelőtt alapított meg, mielőtt Harry eljegyezte volna. A weboldalán kategorizálta kedvenc ételeit, italait, konyhai tippeket és praktikákat osztott meg, sőt, még partiszervezési tanácsokkal is ellátta olvasóit.

Reggelire a színésznő többnyire acai tálat fogyaszt, ami gyakorlatilag zabkása ultraegészséges brazil acai bogyókkal és friss gyümölcsökkel. Úgy tudni, a kedvenc alkotóelemei közé tartozik a szamóca, a mandulatej és a méz is. Mindezt persze csakis az után, hogy legördített egy pohár meleg citromos vizet napindító gyanánt.

Gyakran fogyasztja gyerekkori kedvencét, a sajtos makarónit, amit előre elkészített változatban szerez be. Persze ne gondoljuk, hogy holmi tartósítószeres szénhidrátbombát eszik, hiszen ezt is organikus változatban szerzi be az egyik legismertebb bio üzletláncból.

Sajtóértesülések szerint Harryvel gyakran fogyasztanak vacsorára sült csirkét, vagy tenger gyümölcseit, sőt, egyszer-kétszer a leendő hercegné még “csaló napjának” keretében azt is megengedi magának, hogy a finomságok mellé egy kisebb adag sült krumplit is eltüntessen tányérjáról.

GasztroEszti

Kapcsolódó cikkünk: Ilyen pazar esküvői tortája lesz Harrynek és Meghannak

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.