© 2022 Foodyny.

A nyár rendkívül gazdag zöldségekben és gyümölcsökben, melyekből aztán fantasztikus, egészséges és vitaminokban gazdag leveket lehet készíteni. Ezeket egy kis rafinériával akár télre is eltehetjük, azonnal fogyasztva azonban csordultig tölti szervezetünket ásványi anyagokkal.

gyumolcspres

A gyümölcsök és zöldségek levét több eszközzel is kinyerhetjük. A prések és a passzírozók már évszázadok óta ismert és használt eszközök. Ezek egyre modernebb változatban jelentek meg, később a kézi erőt az elektromosság segítségével váltották ki, így a gépek mind hatékonyabbá váltak. A mai gyümölcscentrifugák már annyira fejlettek, hogy szinte az utolsó csepp értékes levet is kinyerik az alapanyagokból másodpercek alatt.

A Foodyny webshopjában is beszerezhető KitchenAid professzionális centrifugák a piacon fellelhető legjobb minőségű eszközök közé tartoznak, optimalizált két sebességfokozatuknak köszönhetően pedig egyaránt alkalmasak arra, hogy pépeket, sűrű gyümölcsleveket és hígabb ivóleveket állítsunk elő velük.

gyumolcscentrifuga

Teljesítményüket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy akár tízezer fordulatot is megtesznek egyetlen perc alatt, így a levek valóban rekordsebességgel csoroghatnak a BPA mentes műanyag tartályokba. Az átlagos gyümölcscentrifugákkal szemben a KitchenAid gépei még olyan nehezen feldolgozható növényekből is kinyerhetik az esszenciális vitaminokat tartalmazó leveket, mint a gránátalma vagy a búzafű.

Újabb piros pont az eszköz mellett, hogy minden konyhába megtalálhatjuk az oda illő darabot, ugyanis a kínálatban fellelhető almapiros, onyxfekete, medálezüst és mandulakrém színű változat is, így legénylakás, vintage stílusú vidéki ház vagy egy minimalista stílusú ultramodern konyha dísze is lehet.

Kapcsolódó cikkünk: Öt ok, amiért minden háztartásba jól jön egy profi zöldségszeletelő

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.