© 2023 Foodyny.

Kávé nélkül lehet élni, de nem érdemes – vallják a megrögzött koffeinfogyasztók. Ha pedig végignézünk ezen a három fantasztikus dizájner eszközön, még akkor is azt mondjuk, hogy tökéletesen igazuk van, ha mi teával indítjuk a napunkat.

1. A manuális

kavefozo1

A dupla falú üvegtartállyal és parafatetővel rendelkező kézi kávéfőző a French press fajták mintadarabja is lehetne. A tökéletes kávéfőző ráadásul nem csak a feketénket készíti el, hanem melegebb napokon frissítő italainkat is hidegen tartja.

2. A látványos

kavefozo2

A Ratio négyszáz dolláros kávéfőzőjében minden megtalálható, ami a technológiát illetően elvárható egy ilyen géptől, a végeredmény pedig tökéletes feketekávé lesz. Dizájnja a minimalista, az ultramodern és a retró stílusú konyhákba is illik. Nem is tudjuk, mi ragadja meg jobban a figyelmünket: a fémváz, a sötétbarna, fahatású berakás, vagy a formatervezett kancsó.

3. Az intelligens

kavefozo3

A Chemnex Ottomatic igazán egyedi kávéfőző a világpiacon, ráadásul amellett, hogy különleges megjelenésű, még a reggeli kávézási rutint is a lehető legjobban leegyszerűsíti. Az intelligens eszköz előre programozható, így beállíthatjuk azt is, hogy hány fokra melegítse fel a vizet, mennyi ideig érintkezzen a kávé és a víz, valamint azt, hogy milyen hőmérsékleten tartsa az elkészült feketét.

Kapcsolódó cikkünk: Öt grilleszköz, amire minden férfinak szüksége van

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.